Image


Brucoško veče studenata UDG-aPoštovane koleginice i kolege,

Kao organizacija koja je posvećena prioritetno mladim ljudima, a posebno brucošima koji su se tek upisali na naš univerzitet, velika nam je čast i zadovoljstvo da vas pozovemo na Brucoško veče studenata UDG-a, koje će se održati u srijedu 30. oktobra, u lokalu Velvet sa početkom u 23h.

Ove godine smo se potrudili da vaše druženje bude ono koje će se pamtiti i o kojem će se pričati. U ispitnom periodu svakome dobro dođe jedna noć kvalitetnog druženja, posebno ako je praćena kulturno-muzičkim programom za koji je zadužen CUBA BAND.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo u kancelariji SBC-a, u periodu od 10:00- 14:00, i koštaju 2 eura.

Pozivamo sve brucoše našeg Univerziteta da sa osmijehom dođu na druženje priređeno u njihovu čast i na pravi način krenu u svoje studiranje. Obzirom na činjenicu da je prvu godinu upisao ogroman broj studenata, kao i da je broj raspoloživih mjesta itekako ograničen, naš vam je savjet da što prije dođete u kancelariju SBC-a i na vrijeme rezervišete svoje mjesto.

Takođe, ovim putem pozivamo i starije kolege sa UDG-a da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj, i pomognu nam da na pravi način poželimo dobrodošlicu brucošima!

Dobrodošli!
SBC Tim