Image


UDG daje KRV - Prijavi se!UDG daje KRV - Prijavi se!

Drage koleginice i kolege,

U duhu humanih vrijednosti koje razvijamo, Studentski Biznis Centar Univerziteta Donja Gorica će u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore i Crvenim krstom Crne Gore organizovati akciju dobrovoljnog davalaštva krvi na Univerzitetu Donja Gorica.

Akcija je predviđena za četvrtak, 03 decembra sa početkom u 10:10 časova u holu Univerziteta. Prije same akcije, Crveni krst Crne Gore će u Preduzetničkom gnijezdu održati kratku prezentaciju kako bi se podigla svijest studenata o značaju doniranja krvi ne samo u svrsi spasavanja mnogih života, već i za lično zdravlje davaoca.

Svi studenti, saradnici i profesori UDG-a, koji su voljni da se priključe akciji i doniraju krv mogu se prijaviti tako što će popuniti prijavnu formu koja se nalazi u nastavku, gdje od ponuđenih treba izabrati kategoriju volonterske aktivnosti.

Prijavu treba poslati najkasnije do ponedeljka, 30. novembra do 15h.

NAPOMENA: Svi potencijalni donatori će na vrijeme biti upoznati sa cijelim procesom i uslovima koje je potrebno zadovoljiti prije samog doniranja, a na dan doniranja će proći i ljekarski pregled na licu mjesta. Takođe, krv ne mogu donirati ona lica koja su u posljednjih 6 mjeseci preboljela COVID-19 ili upalu pluća.

DARUJ KRV, SPASI ŽIVOT!

Vaš SBC tim

Učlani se u tim SBC aktivnosti!