Image


Druženje studenata UDG-a - Prijavi se!Drage koleginice i kolege,

Studentski Biznis Centar Univerziteta Donja Gorica u okviru planinarske sekcije, povodom početka zimske turističke sezone na sjeveru Crne Gore, organizuje Druženje studenata UDG-a na Bjelasici – skijalište Kolašin #1600, u subotu 14. decembra 2019. godine.

Tim povodom, za sve studente našeg Univerziteta biće obezbijeđene brojne povoljnosti:

• besplatan prevoz,
• besplatno skijanje/panoramska vožnja žičarom,
• tradicionalni mega kačamak i
• promo cijene pića.

Bogat program je pripremljen na Bjelasici, jednom od bisera crnogorskih planina. Sam događaj upriličiće muzička zvijezda Indira Forza-ex Colonia, a da žurka bude još bolja pobrinuće se DJ Vlado Božović. Ovaj događaj će vam omogućiti da u potpunosti doživite zimsku čaroliju na ski centru Kolašin 1600!

Svi studenti i zaposleni na UDG-u, zainteresovani za druženje i planinarske aktivnosti na Bjelasici u subotu, potrebno je da ispune prijavnu formu koja slijedi u nastavku, tako što će od ponuđenih kategorija SBC aktivnosti izabrati sekcije.

Prijave možete slati do četvrtka 12. decembra u 15 časova. Nakon toga ćemo sve prijavljene putem mejla obavijestiti o važnim detaljima, uključujući mjesto i vrijeme polaska.

Na Bjelasici su za subotu najavili interesantan fenomen, rapidno topljenje snijega usljed naleta pozitivne energije uzrokovane dolaskom crnogorskih studenata koji će svoje sjedinjavanje proslaviti druženjem za pamćenje. Budite dio toga!

Vidimo se na planini!

SBC Tim