Image


Forum studenata - Prijavi se!Poštovane koleginice i kolege,

Studentski Biznis Centar Univerziteta Donja Gorica nastavlja sa inovacijama, i to putem organizacije Foruma studenata UDG-a!

Forum studenata jeste mreža koja će okupiti studente različitih fakulteta Univerziteta Donja Gorica, a u okviru koje će se studenti upoznavati i kreirati zajedničke timove za rad, razgovarati o modelu studija, informisati o aktuelnim projektima, programima, takmičenjima i inicijativama.

Studenti će u okviru rasprava imati priliku da diskutuju o mogućnostima za umrežavanje i usavršavanje mladih i sposobnih pojedinaca na akademskom i profesionalnom nivou, putem nastavnih i vannastavnih aktivnosti. Takođe, na svakom od Foruma studenti će dobiti priliku da razgovaraju o mnogim filozofskim, istorijskim i kulturnim raskrsnicama koje su važne za mladog čovjeka, njegovu odluku i put kojim želi da se kreće tokom svojih studija i života generalno.

Zainteresovani studenti za učešće na Forumu mogu se prijaviti tako što će poslati pismo na najmanje jednoj strani na temu: „Zašto želim biti učesnik UDG Foruma studenata?“. Pismo je potrebno poslati u pdf dokumentu na mail sbc@udg.edu.me (cc: danilo.bulatovic@udg.edu.me).

Prijave je potrebno poslati najkasnije do petka 4. decembra 2020.

Obzirom da je broj studenata ograničen, nakon isteka roka za prijavu izvršićemo selekciju učesnika i obavijestiti Vas o terminu i detaljima održavanja prve rasprave u okviru UDG Foruma.

Zato, iskoristite priliku!

Srećno!

Vaš SBC tim