Image


Literarna sekcija - Prijavi se!Drage koleginice i kolege,

Ovim putem vas obavještavamo da SBC sekcije kreću sa radom, i ujedno pozivamo sve zainteresovane studente da se i ove godine aktivno uključe u rad literalne sekcije koju će idejno pripremati i realizovati studenti UDG-a, članovi SBC tima!

Od samog početka se na UDG-u apostrofira značaj književnosti, filozofije i umjetnosti, a ovo je samo jedan od načina da se predivno bogatstvo koje se nalazi u knjigama nađe i u ruke studenata našeg Univerziteta.

Sekcija je osmišljena tako da se članovi sastaju periodično, čitaju odlomke iz mnogih djela, analiziraju i raspravljaju o brojnim pitanjima u okviru interaktivne diskusije kojom će koordinirati moderator - članovi Studentskog Biznis Centra.

U sklopu sekcije će takođe biti organizovani kursevi lijepog pisanja, kao i večeri poezije i drame. Zato, zavirite u magični svijet knjiga, od Njegoša preko Nerude do Dostojevskog, i pridružite nam se da čitamo zajedno, razgovaramo i kreiramo mrežu!

Literarna sekcija kreće sa radom, u utorak, 10. novembra 2020. godine, na Njegošev rođendan!

U nastavku slijedi prijavna forma za literarnu sekciju, koju Vas molimo da popunite tako što ćete od ponuđenih kategorija SBC aktivnosti izabrati sekcije.

Prijave možete slati do nedelje 8. novembra u 23.59 časova.

Zato, iskoristite priliku!

Vaš SBC tim

p.s.

“Sve dobre knjige imaju jednu zajedničku stvar – realnije su nego da su se zaista i desile u stvarnosti.” - Hemingvej

“Knjige su hladni ali pouzdani prijatelji.” - Sokrat

“Bojim se čovjeka, koji je pročitao samo jednu knjigu.” - Toma Akvinski

Učlani se u tim SBC aktivnosti!