Image


Literarna sekcija - Prijavi se!Drage koleginice i kolege,

Pozivamo Vas na V literarnu sekciju u organizaciji Studentskog Biznis Centra, koji za cilj ima da kod studenata probudi osjećaj za „princip realnosti“, kako ga je nazvao jedan od najpoznatijih mislilaca XX vijeka S. Frojd. Radionica se organizuje povodom 120 godina od smrti poznatog Crnogorskog vojvode, mislioca i prvog gradonačelnika Podgorice, Marka Miljanova.

Marko Miljanov je primjer „čiste“ crnogorske misli, bez uticaja neke filozofije i ideologije. Njegova misao nejčešće se povezuje sa stoičkom školom, zato što temelji njegove filozofije govore o odnosu čovjeka sa drugima. Stoička filozofija svoju primjenu nalazi kako u savremenom pristupu u biznisu, tako i psihoterapiji u pravcima filoterapiji i REBT.

Svi studenti zainteresovani za učešće u radu sekcije mogu se prijaviti do srijede, 14. Aprila, putem prijavne forme koja slijedi u nastavku, tako što će od ponuđenih izabrati kategoriju sekcije.

Stoga, ukoliko želiš da se upoznaš sa osnovama misli Marka Miljanova, stoicizma i njihove primjene, iskoristi priliku i PRIJAVI SE!

Vaš SBC tim

Učlani se u tim SBC aktivnosti!