Poslovne ponude u Njemačkoj – Prijavi se!Drage kolege i koleginice,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da Studentski Biznis Centar ove studijske godine kreće sa promocijom privremenog zapošljavanja studenata UDG-a u Njemačkoj! Studente UDG-a će ekskluzivno zastupati naša partnerska agencija za posredovanje pri zapošljavanju, koja mlade ljude iz Crne Gore godinama unazad zapošljava u brojnim uspješnim kompanijama širom svijeta.

Prve poslovne ponude za naše studente su već pristigle, i to od kompanija koje proizvode i prodaju sportsku opremu FC Bayern Fansachen i Adidas u Minhenu. Svaki student koji se odluči da prihvati ovu poslovnu ponudu biće radno angažovan u trajanju od 90 dana, 40 sati nedeljno uz mogućnost plaćenog prekovremenog rada, a neto satnica će iznositi 9,79 eura. Prvi studenti će otputovati za Njemačku već početkom novembra, a napominjemo da će za sve studente biti obezbijeđen prevoz, putno i zdravstveno osiguranje po napovoljnijim mogućim uslovima.

U nastavku slijedi prijavna forma Učlani se u tim SBC aktivnosti!, sve zainteresovane studente za ovu poslovnu priliku molimo da je popune tako što će od ponuđenih kategorija SBC aktivnosti izabrati kategoriju Honorarni poslovi.

Rok za slanje prijava jeste subota, 26. oktobar u 23.59 časova. Nakon isteka roka, izabrani kandidati će dobiti mejl o datumu održavanja sastanka na kojem će predstavnici agencije studentima dati sve potrebne informacije, nakon čega će krenuti realizacija pripremnih administrativnih i pravnih aktivnosti neophodnih prije putovanja i početka posla.

Iskoristite priliku!

Vaš SBC tim

Učlani se u tim SBC aktivnosti!