Poslovni Izazov - Prijavi se!

Image

Dragi maturantu,

Studentski Biznis Centar UDG-a će u januaru tradicionalno organizovati Poslovni Izazov Crne Gore – XI Škola preduzetništva i inovacija za mlade, preduzetničko-istraživački poduhvat na kojem je do sad učestovalo čak 2537 srednjoškolaca iz svih srednjih škola i gradova Crne Gore!

Posljednje sedmice školskog raspusta bićeš u prilici da se družiš sa vršnjacima iz svih škola i gradova Crne Gore, slušaš predavanja eminentnih stručnjaka, timski učestvuješ u rješavanju zadatih poslovnog izazova i teambuilding aktivnosti kao i prezentuješ rješenja stručnom žiriju!

Ukoliko budeš dio pobjedničkog tima učestvovaćeš na Poslovnom Izazovu Zapadnog Balkana, regionalnom izazovu koji će u aprilu 2021. godine u Hrvatskoj okupiti 80 najboljih mladih preduzetnika pobjednika i to iz četiri zemlje: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore.

Filozofija SBC tima, vođena prvobitno vizijom Univerziteta Donja Gorica, je da se poslovni izazovi nalaze u svim oblastima našeg života! U realizaciju ovog Poslovnog Izazova krećemo sa uvjerenjem da svako od nas ima neki talenat – dar.
SBC tim je talentovan da osmisli aktivnosti koje će podstaći mlade ljude u namjeri da otkriju svoj dar, te da ga u budućnosti kontinuirano usavršavaju kroz brojne nastavne i vannastavne aktivnosti koje ih očekuju tokom svoje karijere!

Samo ako otkriješ svoj talenat vodićeš svoj život autentično, jer tvoj život si ti! U skladu sa tim uvjerenjem, pozivamo te da IZABEREŠ JEDNU ILI VIŠE OBLASTI IZ KOJE POTIČE TVOJ TALENAT I PREDSTAVIŠ JE KAO POSLOVNI IZAZOV NAKON PANDEMIJE COVID-19, a mi ti u nastavku predlažemo samo neke od tema koje mogu biti predmet tvog interesovanja,koje možeš koristiti:

S: MATEMATIKA, FIZIKA, HEMIJA, BIOLOGIJA.
B: PREDUZETNIŠTVO, INOVACIJE, ISTRAŽIVANJE, DIGITALIZACIJA
C: KNJIŽEVNOST, KULTURA, UMJETNOST, SPORT.

Forma za slanje radova je potpuno slobodna! Svoj talenat možeš predstaviti u formi eseja, crteža, fotografije, poezije ili nekog drugog oblika kreativnog iskaza. Kad završiš svoj rad potrebno je da isti priložiš u sklopu prijavne forme koja se nalazi u nastavku.

Rok za slanje prijava je petak, 25. decembar 2020. godine. Nakon toga slijedi evaluacija prijava!

Zato, iskoristi priliku i budi dio SBC tima!

Za dodatne informacije budi slobodan da nas kontaktiraš na e-mail sbc@udg.edu.me, društvene mreže, putem Facebook, Linkedln Student Business Center , Instagram sbc_tim, Twitter sbcudg.

Tvoj SBC tim