Image


Sastanak Rektora sa TravelvorkerasimaDragi Travelvorkeraši,

Vjerujemo da ste se svi vratili zadovoljni i puni utisaka sa Work & Travel USA programa. Kao što znate, rektor UDG-a, profesor Veselin Vukotić je 16. maja održao predavanje studentima UDG-a, polaznicima Work & Travel USA 2019 programa.

U okviru pomenutog predavanja Profesor Vukotić je upravo vama – UDG Travelvorkerašima pripremio pismo, uručio posebno pripremljenu bilježnicu i najavio da, po vašem povratku sa programa, očekuje da će upravo iz tih bilježnica krenuti sa razvojem nove ideje u Preduzetničkom gnijezdu UDG-a.

Tim povodom, koristimo priliku da vas obavijestimo da će se Sastanak Rektora sa UDG Travelvorkerašima, povodom uspješnog povratka sa Summer Work & Travel 2019 programa, održati u četvrtak 14. novembra u 13h, u amfiteatru A2. Molimo sve studente da se pripreme da svoje ideje koje su tokom boravka u USA zapisivali u bilježnici prezentuju Rektoru, predstavnicima agencija i ostalim kolegama.

U nastavku se nalazi prijavna forma Učlani se u tim SBC aktivnosti! Pozivamo sve studente koji će prisustvovati sastanku i čitati ideje iz bilježnice da je popune tako što će od ponuđenih kategorija SBC aktivnosti izabrati kategoriju Summer Work & Travel.

Prisustvo sastanku je obavezno za sve studente UDG-a koji su ovog ljeta učestvovali na programu Work & Travel 2019. Eventualno odsustvo sa predavanja i vježbi u pomenutom terminu će vam biti opravdano.

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

Vidimo se u četvrtak!

Vaš SBC tim

Učlani se u tim SBC aktivnosti!