Image


SBC Kviz - Prijavi se!Dragi studenti, saradnici, profesori i zaposleni na UDG-u,

Koristimo priliku da vas obavijestimo da smo za kraj uspješne godine za sve studente, saradnike, profesore i zaposlene na Univerzitetu pripremili još jednu teambuilding aktivnost – SBC Kviz.

SBC Kviz će biti organizovan u prostorijama Studentskog kluba na UDG-u, u utorak 24. decembra 2019. godine, sa početkom u 20h. Najveća dobit od rada ove sekcije jeste stvaranje zdrave mreže poznanstava koju će učesnici Kviza razvijati i širiti u budućnosti.

Ekipa Studentskog Biznis Centra će još jednom pokazati zavidan nivo organizacije, posebno po pitanju primjene pravila i kriterijuma prilikom realizacije Kviza i ocjenjivanja timova. Preciznije, SBC Kviz biće baziran na pitanjima opšteg znanja, a učestvovaće posebno pripremljeni timovi tako da u svakom imamo studente, saradnike, profesore i zaposlene na Univerzitetu. Na taj način postižemo glavni cilj SBC Kviza, a to je građenje MREŽE studenata i zaposlenih na UDG-u!

Kotizacija za učešće na Kvizu iznosi 10 eura, i u obavezi su da taj iznos plate svi saradnici, profesori i zaposleni koji su u radnom odnosu na UDG-u, kako bi studente oslobodili pomenutih troškova.

Za učešće se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti, saradnici, profesori i zaposleni na UDG-u, tako što će svoju kartu preuzeti u kancelariji Studentskog Biznis Centra, svakog radnog dana od 10-14h. Rok za prijavljivanje jeste ponedeljak 23. decembar u 14h.

Benefiti aktivnosti ovog tipa su nemjerljivi i SBC će kao organizacija nastaviti da postavlja pozitivan primjer rada i druženja sa svojim kolegama, kao i da radi na stvaranju intelektualne elite koja će biti sposobna da vodi cijelu naciju snažno naprijed.

Stoga, imajući u vidu ograničene kapacitete Studentskog kluba, preporučujemo vam da što prije rezervišete mjesto, iskoristite priliku i budete dio tima uspješnih ljudi na UDG-u!

Vaš SBC tim