Summer Work & Travel USA 2021

Drage kolege studenti,

Ovim putem Vas obavještavamo da će Studentski Biznis Centar ove godine izdavati potvrde za Work and Travel program, i to svim zainteresovanim studentima UDG!

Imajući u vidu kako aktuelne odluke ambasade SAD kao i trenutnu situaciju u svijetu po pitanju covid pandemije, posebno po pitanju zabrane putovanja i generalno lockdown-a koji je još uvijek na snazi u mnogim zemljama Evrope i SAD, naša kancelarija će do daljnjeg samo izdavati potvrde i to isključivo onim studentima koji na svoju odgovornost odluče aplicirati za Work & Travel program.

Naše kolege iz Studentskog Biznis Centra, koje su prošle obuku i već učestvovale na ovom programu prethodnih godina, biće na raspolaganju svakog radnog dana svim zainteresovanim studentima, da u kancelariji SBC sa kolegama iz agencija prezentuju uslove aktuelnih programa, odgovaraju na pitanja studenata, pomažu u procesu apliciranja, zakazuju termine prezentacija, konsultacija i druge aktivnosti.

Radi kvalitetne evidencije, potvrde o studiranju koje čine sastavni dio apliciranja za W&T 2021 program, bez obzira preko koje agencije studenti žele ići na program, će se i ove godine izdavati isključivo u kancelariji Studentskog Biznis Centra.

Imajući u vidu navedeno, obavještavamo vas da je neophodno da se svi zainteresovani studenti obrate zahtjevom na mejl work.travel@udg.edu.me, u kojem će navesti svrhu izdavanja potvrde, naziv fakulteta, broj indeksa i naziv agencije preko koje žele učestvovati na program. Nakon upućenog zahtjeva studenti će biti obaviješteni u roku od 48h da dođu i preuzmu istu u kancelariji.

Pored potvrde o studiranju, zahtjev za izdavanje matičnih listova koji su sastavni dio apliciranja za vizu, studenti šalju na mejl work.travel@udg.edu.me, i to minimum 10 dana prije termina agencije, kada je dogovoren razgovor za vizu.

Radno vrijeme kancelarije SBC za preuzimanje potvrda o studiranju, matičnih listova i ostale W&T dokumentacije je svakim radnim danom, od 11-14h.

Sve bitne informacije o programu, uključujući promociju određenih agencija i eventualne promjene termina, objavljivaćemo prvenstveno na našem sajtu www.sbctim.me, zatim ekranima u holu Univerziteta, kao i na našim društvenim mrežama, zbog čega vas molimo da redovno pratite ova sredstva informisanja.

Srećno!
Vaš SBC Tim