Poslovni izazov Crne Gore 2022 – Konkurs i forma za slanje radova srednjoškolaca Crne Gore

Image

DRAGI MATURANTU,

Studentski Biznis Centar UDG-a će u januaru tradicionalno organizovati Poslovni Izazov Crne Gore – XII Škola preduzetništva i inovacija za mlade, preduzetničko - istraživački poduhvat na kojem je do sad učestovalo preko čak 3000 srednjoškolaca iz svih srednjih škola i gradova Crne Gore!

Posljednje sedmice školskog raspusta bićeš u prilici da se družiš sa vršnjacima iz svih škola i gradova Crne Gore, pratiš predavanja eminentnih stručnjaka, timski učestvuješ u rješavanju zadatog poslovnog izazova i teambuilding aktivnosti kao i prezentuješ rješenja stručnom žiriju!

UKOLIKO BUDEŠ DIO POBJEDNIČKOG TIMA UČESTVOVAĆEŠ NA POSLOVNOM IZAZOVU ZAPADNOG BALKANA, REGIONALNOM IZAZOVU KOJI ĆE U APRILU 2022. GODINE OKUPITI 80 NAJBOLJIH MLADIH PREDUZETNIKA POBJEDNIKA I TO IZ ČETIRI ZEMLJE: SRBIJE, HRVATSKE, BOSNE I HERCEGOVINE, CRNE GORE.

Filozofija SBC tima, vođena prvobitno vizijom Univerziteta Donja Gorica, je da se poslovni izazovi nalaze u svim oblastima našeg života! U realizaciju ovog Poslovnog Izazova krećemo sa uvjerenjem da, svako od nas ima neki talenat – dar.

SBC tim je talentovan da osmisli aktivnosti koje će podstaći mlade ljude u namjeri da otkriju svoj dar, te da ga u budućnosti kontinuirano usavršavaju kroz brojne nastavne i vannastavne aktivnosti koje ih očekuju tokom svoje karijere!

Potrebno je da izabereš jednu ili više ponuđenih karakteristika i sposobnosti – talenata, na osnovu kojih ćeš predstaviti Tebe i Tvoj poslovni izazov, u bilo kojoj formi kreativnog iskaza!

S - STUDENT
B - BUSINESS
C - COMPETITION
Posvećenost
Inovativnost
Iskušenje
Kreativnost
Preduzetnički duh
Upornost
Revolucionarnost
Istraživanje
Snalažljivost
Mašta
Saradnja
Pobjeda
Radoznalost
Vizija
Duh


Forma za slanje radova je potpuno slobodna!

Svoj poslovni izazov možeš predstaviti u formi eseja, crteža, fotografije, poezije ili nekog drugog oblika kreativnog iskaza.


Kad završiš svoj rad potrebno je da isti priložiš u sklopu prijavne forme koja se nalazi na sljedećem linku: Prijava za Poslovni izazov Crne Gore 2022 (jotform.com)

ROK ZA SLANJE PRIJAVA JE PONEDELJAK, 20. DECEMBAR 2021. GODINE.

NAKON TOGA SLIJEDI EVALUACIJA PRIJAVA!

ZATO, ISKORISTI PRILIKU I POSTANI DIO SBC TIMA!