PRIDRUŽI SE SBC TIMU!

U prilici smo da često čujemo o promjenama – jedinoj konstanti današnjice - i osjetimo pomjeranja izazvana istim. Da li si jedan od onih koji idu u korak sa promjenama, ili si pak, od onih koji promjene i okolinu prilagođavaju sebi? Najefikasniji način suočavanja s neizvjesnostima zapravo jesu obije opcije, a Studentski Biznis Centar upravo to i radi: svojim djelovanjem nastojimo da mijenjamo radni ambijent i stvorimo optimalnu sredinu za mlade ljude, kao i da razvijemo preduzetničke vještine, i probudimo istraživački i kreativni duh kod onog koji je temelj svakog društva: tebe kao POJEDINCA!

U SBC timu moći ćeš da stekneš životno važno iskustvo, tako što ćeš učestvovati u organizaciji i realizaciji istraživačko inovativnih projekata kao što su: Poslovni izazov, Berza preduzetničkih ideja, Case Study Show i mnogi drugi, kao i učestvovati na aktivnostima koje bude tvoj preduzetnički duh i podstiču te na dalji rad, učenje i usavršavanje. Kako uvijek težimo za poboljšanjem funkcionisanja unutar same organizacije, način prijave te klasifikaciju po timovima koncipirali smo na sljedeći način:

Početak akademske 2021/22 karakterisaće kreiranje kreativnog, ambicioznog i perspektivnog SBC tima . Shodno ličnim afinitetima, socijalnim sposobnostima, pogledu na svijet i potrebi za rješavanjem problema na kreativno-logički način, bićeš raspoređen u manji tim koji najviše odgovara tvojoj ličnosti i stvara optimalnu sredinu za ispoljavanje i razvijanje tvog akademskog i profesionalnog potencijala.

Timovima upravljaju koordinatori, koji su odgovorni za rezultate aktivnosti svojih grupa. Koordinator je ujedno i mentor članovima svog tima, u misiji da ih podrži u namjeri da se kontinuirano usavršavaju i posavjetuju oko bitnih akademskih, poslovnih i životnih dilema koje te očekuju tokom studiranja, ali i nakon toga.

Ukoliko težiš konstantnom napretku, imaš viziju sebe, možeš da vidiš Nevidljivo i spreman si da izađeš iz komfor zone, onda je SBC tim definitivno pravo mjesto za tvoje samousavršavanje, samoaktuelizaciju i pripremu za Život.

KAKO DO NAS?

U nastavku te očekuje prijavna forma za učlanjenje, u okviru koje je potrebno da ispuniš lične podatke i priložiš kratko motivaciono pismo, u okviru kojeg treba ukratko da navedeš putem realizacije kojih aktivnosti bi želio da se usavršavaš u Studentskom Biznis Centru, kao i kako ti lično sa svojim sposobnostima možeš doprinijeti kvalitetu i produktivnosti rada SBC tima. Ukoliko ti bude potrebna pomoć prilikom pripreme motivacionog pisma i popunjavanja prijavne forme, stojimo na raspolaganju svakog radnog dana na društvenim mrežama i u kancelariji SBC-a, u periodu od 10-14h!

Rok za slanje prijava jeste petak, 1. oktobar 2021. godine.

Neposredno po zatvaranju prijava, bićeš informisan o detaljima Zeromeeting-a na kom ćeš imati priliku da verbalno izraziš svoja interesovanja, vještine i očekivanja, i tako upoznaš svoj budući kolektiv, sačinjen od ambicioznih i kreativnih mladih ljudi. Nakon toga, biće sazvan prvi sastanak na kom će biti više riječi o pravilima i procedurama rada, kao i aktivnostima i obavezama koje nas očekuju u toku studijske godine.

Pred tobom je prilika da izabereš ono u čemu misliš da si najbolji, ili želiš da budeš, te da se u skladu sa tim pridružiš jednom od naših timova i usmjeriš sa ka daljem razvoju sopstvenih potencijala.

Dakle, u SBC te mogu dovesti, i omogućiti opstanak na duži period, jedino TVOJI rezultati!

Stoga, iskoristi šansu i postani dio tima prosperitetnih mladih ljudi koji žele, mogu i hoće nešto više od sebe i svojih studija. Carpe diem!

Srećno! Vaš SBC tim

Pridruži se SBC timu!