Image


Preduzetnička tribina - Prijavi se!Drage koleginice i kolege,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozdravimo ispred Studentskog Biznis Centra, Foruma studenata i Preduzetničkog Gnijezda, omladinskih organizacija Univerziteta Donja Gorica koje promovišu preduzetništvo i istraživanje među mladim naraštajima, i koje će u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama, u srijedu 26. maja sa početkom u 13:13h – Preduzetničko Gnijezdo, organizovati panel diskusiju na temu: ,,Zašto se mladi ljudi u Crnoj Gori plaše preduzetništva?”

Tim povodom, čast nam je da Vas pozovemo da kao studenti i saradnici na UDG-u, uzmete aktivno učešće u diskusiji koja je planirana u okviru samog panela, a koja će uslijediti nakon pojedinačnih izlaganja panelista:

Panelisti:
1. Anja Adamović – Mina Leone Design
2. Andrija Ćetković – Infinitiy marketing
3. Marko Maraš – seljak.me
4. Damir Bučan – Studio 4b
5. Nikolina Kovačević – Putevima crnogorskih ukusa
Marko Nišavić – moderator, Preduzetničko Gnijezdo UDG

Cilj panel diskusije jeste informisati mlade ljude o uspješnim preduzetničkim inicijativama u Crnoj Gori, i ujedno ih podržati u namjeri da se još kao studenti oprobaju u istim.

Struktura panel diskusije je zasnovana na kombinaciji pojedinačnih izlaganja mladih preduzetnika u Crnoj Gori, nakon čega će studenti i svi prisutni u publici imati priliku da postave pitanja i na taj način usmjeravaju diskusiju ka temama koje ih interesuju, kao i novim predlozima i inicijativama!

Obzirom da je broj mjesta organičen, molimo sve zainteresovane studente za prisustvo na pomenutoj Tribini, da se u što kraćem roku prijave putem forme koja slijedi u nastavku, tako što će od ponuđenih izabrati kategoriju manifestacije. Rok za slanje prijava je utorak, 25. Maj 2021.

Zato, iskoristite priliku!
Vaš SBC tim

Učlani se u tim SBC aktivnosti!