Avanturistički park Gorica

Studentski Biznis Centar za studente UDG i generalno mlade ljude Crne Gore organizuje još jednu jako interesantnu vannastavnu aktivnost koja za cilj ima druženje i sklapanje kvalitetne mreže koja će rezultirati osmišljavanjem i realizacijom brojnih narednih nastavnih i vannastavnih inicijativa. Ovog puta SBC TiM vodi u nezaboravnu avanturu, koja od nedavno obogaćuje sportsko - rekreativnu ponudu glavnog grada.

Kako biste u budućnosti uspješno prelazili i prevazilazili prepreke na životnom putu, SBC TiM poziva svoje studente i ujedno ih izaziva da pokušaju pobijediti strah od pada, visine, neuspjeha, blama... i da se pridruže kolegama koje će se usuditi da se obračunaju sa, kako spoljašnjim, tako i unutrašnjim preprekama, i oprobati se u disciplinama Avanturističkog parka Gorica, prelijepom sportsko-rekreativnom kompleksu ispod brda Gorica.

Upravo su ovo SBC aktivnosti na koje uvijek očekujemo puno smijeha, pozitivnost i dobru atmosferu, te stoga apelujemo da ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ekstremno dobrom zabavom uz kvalitetan program i zanimljiv sadržaj u sred centra Podgorice.

Vaš SBC Tim