STUDENTSKI IZLETI

Image

Univerzitet Donja Gorica u saradnji sa Studentskim Biznis Centrom u toku studijske godine realizuje brojne manifestacije i izlete za studente UDG i srednjoškolce Crne Gore. Jedna od njih je i manifestacija Bijeg na snijeg povodom svečanog otvaranja novog skijališta u Crnoj Gori – Kolašin 1600.

Bogat program je tog dana pripremljen na Bjelasici, jednom od bisera crnogorskih planina. Svi sadržaji koje ski centar pruža su bili na raspolaganju studentima UDG-a, za koje smo tog dana obezbijedili besplatan prevoz i ski pass. Takođe, uz Sergeja Ćetkovića, bend Crveno i crno, DJ Shara i Mr. Joolsa, Danijela Alibabića i Anitu Popović, mladu populaciju Crne Gore ugrijao je tradcioonalno dobri kačamak, vino, kraft piva i rakija koji su takođe bili gratis za sve posjetioce. Staze su bile kvalitetno pripremljene i spremne za posjetioce.

Na Bjelasici je tog dana nastupio interesantan fenomen, rapidno topljenje snijega usljed naleta pozitivne energije uzrokovane dolaskom crnogorskih studenata koji su svoje sjedinjavanje proslaviti druženjem za pamćenje. Budite i u narednim prilikama dio ovakvih manifestacija!

Vaš SBC TiM