Bijeg na snijeg – Vučje

Image

Studentski Biznis Centar Univerziteta Donja Gorica, u saradnji sa studentima Ekonomskog, Građevinskog, Elektrotehničkog, Mašinskog, Prirodno-matematičkog i Fakulteta Političkih nauka Univerziteta Crne Gore svake studijske godine organizuje Bijeg na snijeg povodom uspješno završenog zimskog semestra.

Velika žurka na Vučju, jednom od bisera crnogorskih planina. Svi sadržaji koje centar pruža su na raspolaganju studentima, koji tog dana imaju pristup svemu najljepšem što Vučje nudi. Ukoliko ne budete raspoloženi za igranku uz muziku, možete iskoristiti kapacitete skijališta za skijanje, sankanje i ostale zimske radosti. U obzir svakako dolazi i planinarenje, koje podrazumijeva osvajanje jednog od tri vrha planine iznad Nikšića, kao i šetnja kroz prirodu koja u kombinaciji sa planinskom klimom ima gotovo iscjeliteljske moći.

Ovaj zajednički projekat svih studenata Crne Gore je šansa da proširimo svoju mrežu na studente fakulteta sa državnog Univerziteta i da konačno počnemo rušiti predrasude o tome da studenti privatnih i državnih fakulteta ne mogu zajedničkim snagama ostvarivati izuzetne rezultate na bilo kom polju.