Dvodnevni izleti studenata UDG

Image

SBC TIM ima veliko zadovoljstvo da svake akademske godine u nekoliko navrata poziva studente da se prikljuuče Dvodnevnim izletima studenata UDG, koje Studentski Biznis Centar realizuje uz pomoć Univerziteta Donja Gorica.

Studentske inicijative ovog tipa traju uglavnom dva dana i realizuju se kroz posjetu i upoznavanje gradova i znamenitosti prvenstveno Crne Gore, a nakon toga i zemalja Zapadnog Balkana. Progarm je baziran na polasku prvog dana u ranim jutarnjim časovima iz Podgorice. Nakon nekoliko sati putovanja autobusom uz upoznavanje, druženje i nesumnjivo sjajnu atmosferu, stiže se u nacionalne i regionalne poznate lokacije, gdje se u popodnevnim časovima realizuju tim-bilding aktivnosti za sve studente, zatim posjeta institucija i uspješnih kompanija, kao i obilazak kulturno - istorijskih znamenitosti.

Zahvaljujući realizaciji ovakvih studentskih izleta, student imaju priliku da se dive ljepotama ovog drevnog mjesta, kao i da uživaju u gostoprimstvu i predivnim ugostiteljskim objektima i lokacija koje su bila inspiracija mnogih intelektualaca u prethodnom periodu. Ovo je šansa za promjenu svakodnevnice i izlazak iz neđeljnih rutina. Dođite da zajedno stvaramo nove kontakte i uživamo u nezaboravnom druženju!

Očekujemo Vas!
Vaš SBC Tim