PROFESOROVO PREDAVANJE TRAVELVORKERAŠIMA

Dana 16.05.2019. godine održano je predavanje rektora UDG-a, profesora Vukotića studentima UDG-a, polaznicima Work & Travel USA programa.

Kako je naveo Rektor, Work & Travel program je dio nastavnog programa na UDG-u, čemu su prilagođene cjelokupne studije našeg Univerziteta. Tako, se- mestar na UDG-u počinje početkom februara i završava krajem maja, kako bi studenti mogli da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za upoznavanje drugih kul- tura i ljudi, ali najprije za upoznavanje sebe, ističe on.

Kao dio “i” (intenzitet života) iz Profesorove jednačine, Work & Travel program treba da razvije samopouzdanje studenta i važan je dio njegovog razvoja, kako profesionalnog, tako i ličnog.

Svim UDG W&T studentima želimo sreću na novim poslovima, da se vrate materijalno, ali još važnije, duhovno bogatiji!

Na novim idejama i aktivnostima radimo po Vašem povratku! – poručio je profesor Vukotić.

Profesor Vukotić je svojim studentima – travelvorkerašima pripremio pismo koje je smješteno u posebno kreiranoj bilježnici. Bilježnicu je Rektor uručio svim studentima koji će ovog ljeta učestvovati na program i najavio da, po povratku studenata sa programa, očekuje da će upravo iz tih bilježnica krenuti sa razvojem nove ideje u Preduzetničkom gnijezdu UDG-a.