Work & Travel 2022 – Prijavi se!

Image

Drage kolege studenti,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da Studentski Biznis Centar od ponedeljka, 18.10.2021. godine kreće sa promocijom Work and Travel programa, kao i izdavanjem dokumentacije za sve zainteresovane studente UDG-a koji žele učestvovati na program.

Studentski Biznis Centar će i ove godine promovisati work & travel agencije WAT i Atic+.

Naše kolege iz Studentskog Biznis Centra, koje su prošle obuku i već učestvovale na ovom programu prethodnih godina, biće na raspolaganju svakog radnog dana svim zainteresovanim studentima , da u kancelariji SBC sa kolegama iz pomenutih agencija prezentuju uslove aktuelnih programa, odgovaraju na pitanja studenata, pomažu u procesu apliciranja, zakazuju termine prezentacija, konsultacija i druge aktivnosti vezane za program.

Radi kvalitetne evidencije, potvrde o studiranju koje čine sastavni dio apliciranja za W&T 2022 program, bez obzira preko koje agencije studenti žele ići na program, će se i ove godine izdavati i preuzimati ISKLJUČIVO u kancelariji Studentskog Biznis Centra.

Imajući u vidu navedeno, obavještavamo vas da je neophodno da se zainteresovani studenti obrate sa svog UDG mejla zahtjevom na mejl: work.travel@udg.edu.me , u kojem će navesti sljedeće podatke: ime i prezime, naziv fakulteta, broj indeksa, svrhu izdavanja potvrde i naziv agencije preko koje žele učestvovati na program.

Nakon upućenog zahtjeva studenti će biti obaviješteni u roku od 48h da dođu i preuzmu istu u SBC kancelariji. Radno vrijeme kancelarije SBC za preuzimanje potvrda o studiranju, matičnih listova i ostale W&T dokumentacije je svakim radnim danom, od 11-14h.

Pored potvrde o studiranju, zahtjev za izdavanje matičnih listova koji su sastavni dio apliciranja za vizu, studenti šalju na mejl work.travel@udg.edu.me, i to minimum 10 dana prije termina agencije, kada je dogovoren razgovor za vizu.

Sve važne informacije i detalje o programu, uključujući promociju određenih agencija i eventualne promjene termina, objavljivaćemo prvenstveno na našem sajtu www.sbctim.me, zatim ekranima u holu Univerziteta, kao i na našim društvenim mrežama, zbog čega vas molimo da redovno pratite ova sredstva informisanja.

Srećno!
Vaš SBC Tim